Graanmarkt 13, 1681 PA Zwaagdijk-Oost
0228 - 568080

BOA

De Roltec Boa is een middenwiel aangedreven elektrische rolstoel met een subliem werkende basis. Door het geavanceerde onderstel hebben de wielen altijd grip. Zo rijdt de stoel gemakkelijk over drempels zonder uit de rugleuning gedrukt te worden en graaft zich niet vast in losse ondergrond zoals bijvoorbeeld grind.

Opvallend is de zeer lage zithoogte van 37cm inclusief hoog/laag systeem, de laagste midwieler die er op dit moment is. Groot voordeel hiervan is het zelfstandig kunnen autorijden of meerijden in een lage bus. Roltec maakt gebruik van het Dahl autolock systeem waarmee de rolstoel elektrisch wordt vergrendeld. Uiteraard heeft de lage zithoogte aan tafel of bureau ook voordelen.

Er is nu ook een mogelijkheid om de BOA uit te laten voeren met een extra Hoog/Laag pakket, dit vergroot de zithoogte naar 82cm! Door het extra pakket is er ook een mogelijkheid om in negatieve zithoek te kantelen naar 12 graden voorover! Dit kan een oplossing zijn om staand uit de stoel te komen.

De maximale snelheid van deze stoel is 13 km/u en heeft een reële actieradius van 30 km. Alle individuele aanpassingen zijn mogelijk op de Roltec Boa.

Roltec Boa, de laagste en best geveerde midwieler.