Graanmarkt 13, 1681 PA Zwaagdijk-Oost
0228 - 568080

Commandeur Revalidatie Techniek

Over Commandeur Revalidatie Techniek

Wij zijn een dynamisch bedrijf wat in samenwerking met de fabrikanten functionele en op maat gemaakte elektrische rolstoelen aanbiedt op de Nederlandse markt. 

In 2004 zijn we begonnen met verkoop elektrische rolstoelen van Otto Bock uit Duitsland.

In 2008 startten wij met Pride Mobility , een grote fabrikant uit de VS. Met de Quantum serie biedt het merk op dit moment een brede range aan elektrische rolstoelen. Deze fabrikant is vooruitstrevend op gebied van ontwikkeling en design.

In 2014 zijn we met Roltec uit Denemarken het importeurschap aangegaan. Een zeer ervaren fabrikant met 4 modellen, waarvan de middenwiel aangedreven rolstoel bijzonder innovatief is met ongekende eigenschappen. Tevens geschikt in combinatie met autorijden en vergrendelen.

Vanaf 2015 doen wij de distributie van Stealth Products. Stealth Products is een Amerikaans bedrijf wat lichaam-ondersteunende producten maakt voor montage op rolstoelen. Ook hebben zij op dit moment met de i-Drive een modern hoofdbesturingssysteem.

Vanaf 2017 vertegenwoordigen wij een nieuwe Nederlandse fabrikant, Scout Mobility. Een fabrikant met veel ervaring en een mooi product, te weten de X10 lijn. De rolstoelen zijn te verkrijgen in voorwiel, middenwiel en achterwiel aandrijving. Ook bestaat er een speciale smalle uitvoering, van slechts 53 (!) cm breed. Vanaf juni 2018 hebben we een nieuwe elektrische sportrolstoel, de Warrior.

Team Commandeur Revalidatie Techniek